Rreth nesh

LogoAkademia Ndërkombëtare e Qendrave te Gjuhës / International Academy of Language Centers

(I.A.L.C. Group) me qendër në Nju Jork të SHBA-së ofron ekskluzivisht për shqip folesit, mësimin e gjuhës angleze nga interneti drejtpërdrejtë me mësues LIVE. Ne jemi krenar të jemi institucioni i parë amerikan arsimor dhe të vetmit në mbarë botën, që ofrojmë këtë platformë profesionale në mësimdhënien cilësore të kurseve të gjuhes angleze me mësues, shqip dhe anglisht folës live-online, vetëm për shqiptarët kudo që ndodhen.

Per me shume na visitoni: http://www.mesojanglisht.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: